Εκτυπωτής offset φύλλου, offset pack to pack

 

ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΕΣ ΓΝΩΣΕΙΣ

  • Γνώση χειρισμού και λειτουργίας εκτυπωτικών μηχανών
  • Γνώση των αρχών της τυπογραφίας

ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΠΡΟΣΟΝΤΑ

  • Οξυδέρκεια
  • Εμπειρία στην διαχείριση του χρώματος
  • Ομαδικό πνεύμα εργασίας

ΕΜΠΕΙΡΙΑ

  • Προηγούμενη εμπειρία σε εκτυπωτική μηχανή του τομέα του ως βοηθός τεχνίτη ή τεχνίτης.

ΠΡΟΪΟΝ Χειριστή εκτυπωτικών μηχανημάτων:

To προϊόν του υπεύθυνου χειρισμού εκτυπωτικών μηχανημάτων είναι να εκτυπώνει τις εργασίες που ζητούνται από το πρόγραμμα της παραγωγής, εξασφαλίζοντας καλή ποιότητα εκτύπωσης των υλικών που έχει ζητήσει ο πελάτης, σε ιδανικούς χρόνους, χωρίς σπατάλη υλικών. Να συντηρεί τον εξοπλισμό που χειρίζεται ώστε να τα μηχανήματα που χειρίζεται να παραμένουν λειτουργικά και να αποδίδουν τα μέγιστα ποιοτικά.

Αποστολή βιογραφικού

Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Παρακαλούμε στο βιογραφικό που θα στείλετε, μεταξύ άλλων να αναφέρετε φύλο, ηλικία, δήμο/περιοχή κατοικίας (όχι απαραίτητα διεύθυνση, οικογενειακή κατάσταση).
Invalid Input
Δέχεστε ότι τα προσωπικά δεδομένα που μας στέλνετε καθώς και τα επισυναπτόμενα έγγραφα θα αποθηκεύονται και θα διατηρούνται στο αρχείο μας ώστε να μπορουμε να ανατρέξουμε σε αυτά και επικοινωνήσουμε μαζί σας. Μπορείτε οποιαδήποτε στιγμή, με ένα e-mail να ζητήσετε την διαγραφή τους. Συμφωνείτε ότι τα στοιχεία, προσωπικά δεδομένα και επισυναπτόμενα έγγραφα τα στείλατε με δική σας πρωτοβουλία και σε καμία περίπτωση δεν σας ζητήθηκαν από τρίτους ή από συνεργάτες μας, ή άτομα που δεν έχουν σχέση με την εταιρείας μας.